Sivut

30. marraskuuta 2011

Suosittele kirjablogeja!

Tämä blogi ei olisi välttämättä syntynyt, ainakaan nyt marraskuussa, ilman Kirjamessuilla jaettua Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkintoa. Sehän jaettiin viiden kirjablogistin kesken. Näistä viidestä neljä oli suomenkielisiä, ja ne olivat ensimmäiset blogit, jotka laitoin tuohon sivun vasempaan laitaan seurattavaksi.

Sen jälkeen olen poiminut melko satunnaisesti kirjablogeja sekä blogilista.fi-palvelusta että muiden blogistien linkeistä. Listani saattaa olla vielä kovin vajaa.

Koska tuo blogiseuranta on minulle eräs tämän blogin pääfunktioita - ja on muuten erittäin antoisaa - toivoisin vinkkejä blogeista, jotka eivät vielä ole tuossa listassa.

Joten: suosittele joko omaa tai jonkun muun blogia listaan lisättäväksi. Kiitos!

(Helpotin hommaa laittamalla blogit joksikin aikaa aakkosjärjestykseen. Normaalitila on päivitysjärjestys.)

8 kommenttia:

 1. Kiva saada lisää mieskirjabloggaajia porukkaan! :) Tosi kattava lista sulla - seuraathan muuten myös Facebookin Kotimaiset kirjablogit -ryhmää? Sinne kannattaa linkata omia postauksia myös.

  VastaaPoista
 2. Hei! Hoksasin heti että listastasi puuttuu erinomainen P.S.Rakastan kirjoja-blogi, joka löytyy täältä: http://psrakastankirjoja.blogspot.com/

  Ja sitten on tietenkin minun ihastuttava ;) blogini Pihin naisen elämää, joka löytyy täältä:
  http://pihinnaisenelamaa.blogspot.com/
  Mitäs kysyit, hehheh ;) Ja tervetuloa blogimaailmaan! :)

  VastaaPoista
 3. Miesten blogeja on todellakin vähän, suhde ehkä jotain 10/1. Fb-sivu on tuttu, mutta koska en enää ole fb:ssa, sen käyttöarvo on hieman heikko.

  Kiitos linkeistä.

  VastaaPoista
 4. Peesaan Inaa, mukava löytää miehen pitämä kirjablogi; varmaan on ainakin joihinkin kirjoihin erilainen perspektiivi :-) Lisäänpä lukulistalleni...

  VastaaPoista
 5. Hei, tuli heti vastavierailulle, ja jee, blogien monipuolisuus on tosiaan hieno juttu :). Itse suosittelen tietysti kaikkia seuraamiani blogeja (niistä lista profiilissa). Aika usein tulee kuitenkin navigoitua esim. Sallan blogin kautta eteenpäin, koska siellä on niin kattava listaus.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tuosta Salla-vinkistä. Lisäsin juuri fb-ryhmän listasta muutamia uusia tuohon omaan listaani.

  En minä nyt facebookiin takaisin jaksaisi sen ryhmän takia kuitenkaan mennä. Onneksi se on niin julkinen, että voin kuitenkin lukea sitä.

  VastaaPoista
 7. Hyvä että miesten blogeja tulee lisää. meitä on aevan liian vähän.

  VastaaPoista
 8. http://chocolatesbook.blogspot.fi/

  VastaaPoista