Sivut

6. syyskuuta 2012

Blogi(n kesä)tauko päättyy!

Blogi on ollut aika hiljainen viimeiset neljä kuukautta.

Mutta vajaa neljä kuukautta vuodesta on jäljellä. Vielä on aikaa jäljellä, aikaa lukea, nauttia, viisastua. Ja saavuttaa omat lukutavoitteensa tälle vuodelle, paitsi se yksi, jonka täydellinen toteutuminen on jo mahdotonta.

Tämän varttivuoden puolivälissä on odotettavissa Helsingin Kirjamessut, kirjaihmisen puolipakollinen pyhiinvaelluskohde. Messuohjelma ilmestyy tämän kuun lopulla. Messukirjeessä se luvattiin paljastaa 25.9. Messulauantaille on ikävästi osumassa muutakin ohjelmaa, mutta kai sen saa siivottua pois alta. Lauantaina esimerkiksi taidetaan julkistaa HS:n esikoiskirjapalkintoehdokkaat, joukossa ehkä Kirjavan Kammarin Karoliinan teos, joka on jo lukulistallani.

Tätä postausta ennen laitoin jo yhden kirjapostauksen. Kalle Haatasen (ei ole lyriikkaa eikä proosaa!) kirja oli todella hieno.

Mitä on tiedossa sitten syksyn aikana tässä blogissa? Ainakin esikoisteoksia tältä vuodelta, muutama Oksanen, jotain eurooppalaista... mitä nyt sattuu lukuun tulemaan. Laura Honkasalon kirjasta ainakin pitäisi kirjoittaa. Petri Tammisen kirjasta. Turkka Hautalasta. Se hyvä puoli tässä tauossa on ollut, että on useita kirjoja, jotka on jo lukenut, mutta joista ei ole vielä kirjoittanut.

Näillä sanoilla palaan lomalta takaisin tähän hienoon blogimaailmaan.

P.S. Amman lukuhetkessä äänestettävänä olevat Copycat-kirjankannet ovat aivan uskomattoman hienoja!

8 kommenttia:

 1. Yhdyn tervetulotoivotuksiin minäkin. Paluusi oli toivottu ja pitkään odotettu :)

  VastaaPoista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani. Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 3. "Muutamaa Oksasta" odotellen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin lukea kolme putkeen: Stalinin lehmät, Puhdistus ja sitten tämän uusimman, mikä sen nimi nyt olikaan...

   Puhdistus täyttää Kuusi kovaa kotimaista -haasteeni, jossa olen sitten lukenut kuusi naisen kirjoittamaa Finlandia-palkittua romaania.

   Nimenomaan Puhdistusta odotan. Se kun kertoo teemoista, jotka minua tällä hetkellä kovasti kiinnostavat. Pitäisi melkein laittaa joku "rautaesiripun takana" -haaste pystyyn.

   Poista
  2. Kannattaa verrytellä Stalinin lehmillä, kerrontaratkaisu on hieman sama, ja Puhdistus on parempi :)

   Poista