Sivut

15. helmikuuta 2013

Halpoja kirjoja

Seuraavaa jostain luetusta kirjasta kertovaa tai muuten kovin asiallista blogikirjoitusta odotellessa täten tarjotaan kuva kymmenestä tänä vuonna hankitusta kirjasta.

Takarivi vasemmalta:
Eeva Joenpelto: Tuomari Müller, hieno mies
Khaled Hosseini: Leijapoika
Maria Peura: On rakkautes ääretön

Keskirivi vasemmalta:
Peter Höeg: Nainen ja apina
Martin Walser: Tyrsky
Jean Rouaud: Kuuluisia miehiä

Ja eturivi vasemmalta oikealle:
Tero Tähtinen: Aurinko laskee Aleksandriassa
István Örkény: Minuuttinovelleja
Hannu Väisänen: Apupata
Haruki Murakami: Suuri lammasseikkailu

Takarivin kirjat ostettu käytetyn tavaran liikkeestä 50 sentillä kappale. Erityishuomiona mainittakoon, että Joenpellon Finlandia-palkittu romaani on 1. painos ja lisäksi signeerattu. Kaikki kolme kirjaa ovat hyväkuntoisia.

Keskirivin Keltaisen kirjaston kirjat löytyivät kirjaston poistomyynnistä 50 sentillä kappale. Ne ovat kirjaston poistokirjoiksi hyväkuntoisia.

Eturivin kirjoista Tähtinen ja Väisänen ovat kirjastosta poimittuja ilmaiskirjoja. Örkény ja Murakami taas maksoivat 50 senttiä kappale. Nämä pokkaritkin ovat kohtuullisessa kunnossa.

Yhteensä kuvassa olevat kirjat maksoivat neljä (4,00) euroa. Lukijoita vielä lopuksi muistutetaan siitä, että kirjaston varausmaksu on 50 senttiä. Joskus on kiva saada sillä hinnalla kirjoja, joissa ei ole palautuspäivää.

7 kommenttia:

 1. Vautsi mitä löytöjä! Etenkin Joenpellon kirja on mahtava löytö noin halvalla! Peuran On rakkautes ääretön on hieno (vaikkakin samalla kauhea) ja Leijapoika yksi kaikkien aikojen suosikkejani :).

  VastaaPoista
 2. No huh miten edullista! Ihan kateeksi käy, kun en enää pääse tonkimaan suomalaisten kirjastojen poistolaareja taikka kirppareiden kirjapinoja! Ei muuta kuin lukuiloa!

  VastaaPoista
 3. Siinä on hinnat kohdillaan! Tampereella varausmaksu on muuten euron, en edes muista koska olisin viimeksi raaskinut varata mitään.

  VastaaPoista
 4. Vau, hienoja ostoksia! En ole lukenut noista mitään, mutta Leijapoika ja Minuuttinovellit löytyvät hyllystä.

  VastaaPoista
 5. Hyvää kirjallisuutta erinomaisilla hinnoilla! Tää on yksi perinteisen kirjan valtteja sähkökirjaan verrattuna - halvat tai ilmaiset kierrätyskirjat, joiden etsiminen on ihana seikkailu.

  VastaaPoista
 6. On, on perkele asiallisia löytöjä. Jatkahan toki kirjoittelua tänne blogin ihmeelliseen maailmaan äläkä turhaan piileskele teillä tietämättömillä.

  VastaaPoista